Våra portföljbolag

Våra portföljbolag och potentiella investeringar är verksamma inom healthcare-sektorn, primärt med nordiskt säte. De företag vi investerar i ska bidra till att förbättra vårdkvaliteten, sänka kostnader och/eller öka tillgängligheten till vård eller förebyggande vård Vi hittar en gemensam grund i vår långsiktiga strävan efter att ge människors möjlighet att leva ett hälsosamt och rikt liv i framtiden.

Läs vår årsrapport för 2019 här (Engelsk). Dokumentet öppnas i en ny flik

Portfölj och erfarenheter

Våra portföljbolag befinner sig på en spännande utvecklingsresa. Nedan kan du läsa mer om våra investeringar och hur vår syn på transparent kompanjonskap leder till långsiktigt starka affärer.

barn-med-hund-crop

Euro Accident

Euro Accident är en ledande svensk aktör inom hälsorelaterade försäkringar och produkter för anställdas välmående, primärt med fokus på försäkringar för långvarig sjukdom, privata sjukvårdsförsäkringar, och gruppförsäkringar.
surgiflo_gelatin_step_4

Ferrosan – Nytt fokus och tillväxt

År 2005 var Ferrosan ett internationellt läkemedelsföretag verksamt inom egenvård och medicinteknik med tre strategiska affärsenheter och 570 heltidsanställda, beläget utanför Köpenhamn, Danmark.
impilo_adobestock_99624768

Apotek Hjärtat – Nyckeln var förståelsen för vår kultur

När det statliga apoteksmonopolet öppnades för privat konkurrens år 2009 innebar detta intressanta investeringsmöjligheter.
cavidi_1170x533

Cavidi

Cavidi är ett diagnostikbolag som utvecklar tester och instrument för monitorering av virusbelastning (viral load) hos personer med HIV. Ziva-systemet, som är utvecklat specifikt för distriktssjukhus och regionala laboratorier i Afrika, är baserat på bolagets långa erfarenhet och beprövade teknologi som använts i dess manuella tester.
fmd_1170x533

Ferrosan Medical Devices

FMD är världens största tillverkare av gelatinbaserade sårvårdsprodukter för användning vid kirurgi, och bolaget har också en mindre verksamhet inom kontraktstillverkning av elektroniska miniatyrkomponenter. Bolaget är baserat i Søborg, Danmark.
shutterstock_147467048

Immedica Pharma

Immedica är verksamt inom kommersialisering och distribution av särläkemedel och nischläkemedel i Europa och Mellanöstern.
20191118_0475_webb

Humana

Humana erbjuder omsorgstjänster i Norden med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Bolaget är marknadsledande inom individ- och familjeomsorg och personlig assistans, och expanderar inom äldreomsorgen. Humana har ca 15.000 anställda som alla delar samma vision – Alla har rätt till ett bra liv.
image_tfp_49

The Fertility Partnership

TFP är, i och med förvärvet av Viva Neo, den ledande aktören inom fertilitetsbehandlingar i norra Europa, med c. 24.000 behandlingscykler per år och tillhörande tjänster.
corporate-social-responsibility-1200x800

NutraQ

NutraQ:s målsättning är att hjälpa människor till en bättre vardag genom väldokumenterade hälsoprodukter.

Redefining partnership

Vi är övertygade att verklig utveckling skapas ur starka partnerskap. Impilo-teamet strävar efter att vara en kompetent partner, som med en ambitiös, långsiktig och öppen inställning vill vara vinden under andras vingar.